Forum SIMSON JAWA ROMET (!!) Strona Główna
->
Kupię
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
motorowery
----------------
Simson
Jawa
Romet Ogar
Romet Komar
problemy
----------------
problemy
sklepik
----------------
Kupię
sprzedam
zamienię
wasze
----------------
wasze motorowery
top lista
wasze motocykle
motocykle
----------------
motocykle
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
john2072
Wysłany: Czw 17:03, 27 Sty 2011
Temat postu: boots on clearance| on the other hand
l be between the center and the exterior.The Temperature Timeline of Boiling an EggNow, here's what happens as an egg white cooks: * From 30 -140 degrees: As it gets hot
boots on clearance
, its proteins, which resemble coiled up balls of yarn
customize air jordans
, slowly start to uncoil. * At 140 degrees: Some of these uncoiled proteins—called ovotransferrin—begin to bond with each other, creating a matrix, and turning the egg white milky and jelly-like (like the innermost layers of egg white in the 3-minute egg above). * At 155 degrees: The ovotransferrin has formed and opaque solid, though it is still quite soft and moist (see the white of the 5-minute egg). * At 180 degrees: The main protein in egg whites—ovalbumen—will cross-link and solidify, giving you a totally firm egg white (see the whites of the 7 and 9 minute eggs). This is very similar to the gunk that seeps out of the surface of overcooked salmon. * 180 degrees-plus: The hotter you get the egg, the tighter these proteins bond, and the firmer, drier, and rubbier the egg white becomes (the 11-15 minute eggs). Hydrogen Sulfide, or "rotten-egg" aromas, begin to develop. Ick.Egg yolks
ugg australia boots clearance
, on the other hand, follow a different set of temperatures: * At 145 degrees: They begin to thicken and set up. yilai:
ugg boots clearance
women's michael jordan heels|financial risk contro
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
xeon Template ©
Digital-Delusion
Powered by
phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin